Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هژیر مهرآوران» فرزند «عزت الله مهرآوران» در گفت و گو با فارس، درباره آخرین وضعیت پدر خود گفت: پدر همان وضعیت قبل را دارند اما امروز صبح که با بیمارستان تماس گرفتیم به ما گفتند که وضعیت شان پایدار است. یعنی فشارشان خوب است و اکسیژن شان بالای ۹۰ است.

وی افزود: طی عمل جراحی لوله ای که از دهان وارد ریه شده بود را درآوردند و از طریق نای وارد کردند به خاطر اینکه به حنجره شان آسیب کمتری بخورد و هم به این دلیل که فاصله اکسیژن رسانی کمتر شود و اکسیژن بیشتری به ریه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: الان فقط مسئله آسیب خیلی شدیدی است که ویروس به ریه زده است و این آسیب بالای ۹۰ درصد است و امیدواریم پدر دوام بیاورند و در یک روند کند ریه خودش را ترمیم کند.

مهرآوران ادامه داد: الان هم حالت نیمه هوشیار و خواب دارند و کاملا هوشیار نیستند. همچنان در خواب مصنوعی هستند منتهی با یک مرحله پایین تر.

وی در ادامه نیز بیان داشت: پزشکان بر عکس چند روز قبل که خیلی نا امیدمان کرده بودند امروز خیلی نا امیدمان نمی کنند و به نظر می آید شرایط مقداری از حالت بحرانی گذشته و هنوز نمی شود گفت که می شود یک نفس راحت کشید.

مهرآوران عنوان داشت: پدرم هیچ بیماری زمینه ای خاصی نداشتند و کمی قندشان بالا بود که با قرص و پرهیز غذایی کنترل می شد و از مردم می خواهم که پدرم را دعا کنند تا حالشان زودتر خوب شود.

وی درباره شایعه ای که شب گذشته مبنی بر درگذشت عزت الله مهرآوران در برخی کانال های خبری منتشر شده بود، گفت: من هم این خبر را شنیدم و بسیار ناراحت شدم. از مردم می خواهم که اخبار دقیق سلامتی پدر را از خبرگزاری های رسمی که بهترین منبع برای پیگیری حالشان است پیگیری کنند.

 عزت الله مهرآوران بازیگر قدیمی تلویزیون و سینما طی روزهای گذشته بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد.

منبع: الف

کلیدواژه: عزت الله مهرآوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت

ایسنا/همدان دختر مرحوم دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای با تأکید بر اینکه پدرم گوش شنوای همه بود، گفت: مرحوم هزاوه‌ای تعامل با جوانان را خوب بلد بود به طوری‌که گوش شنوای همه بود و بسیاری از جوانان با او مشورت و درددل می‌کردند.

محیا سادات هزاوه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رفاقت خود با پدرش اظهار کرد: بُعد رفاقت ما بیشتر از رابطه پدر و دختری بود به گونه‌ای‌که جزئیات اتفاقات روزمره را برای هم تعریف می‌کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در محیط خانواده حضور پدرم پر از عشق و زندگی بود، خاطرنشان کرد: حتی دوران بیماری هم نتوانست انرژی و ابراز احساسات پدرم را بگیرد و با تمام نواتوانی باز هم محبت و عشق خود را نشان می‌داد.

هزاوه‌ای با اشاره به دلنوشته پدرش افزود: زمانی‌که کنکور داشتم پدرم برایم دلنوشته‌ای نوشته بود که آن را با آیه‌ای از قرآن شروع کرده بود «عذرخواهی می‌کنم که به علت مشغله جز دعا توشه‌ای برایت ندارم. تو فراتر از آنی که من می‌خواهم و درست آنی که خدا می‌خواهد.» و تعابیر عاطفی بسیار قوی در نوشته‌هایش بکار برده بود.

وی با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای جاذبه‌ای برای نسل جوان داشت، تصریح کرد: رابطه بین پدرم و جوانان اقوام و دانشجویانش بسیار زیاد بود و برخی از جوانان فامیل که با پدر و مادر خود راحت نبودند، از طریق پدرم مسائل و خواسته‌های خود را با خانواده‌هایشان مطرح می‌کردند.

دختر مرحوم هزاوه‌ای تاب‌آوری و انعطاف‌پذیری در مقابل نظرات مخالف را یکی از ویژگی‌های ممتاز پدر دانست و یادآور شد: پدر حتی اگر در زمینه‌ای صاحب‌نظر بود در جمعی که مخالف نظرش بود، برآشفته نمی‌شد و با آرامش و صبوری صحبت می‌کرد ضمن اینکه نظرات مخالف رابطه‌اش را تحت‌تأثیر قرار نمی‌داد.

وی با بیان اینکه همیشه پدر به بنده مشورت می‌داد و در بحث ازدواج نخستین مشاورم او بود، اظهار کرد: پدر همیشه در امر ازدواج بنده سختگیری داشت اما در موردی که یکی از همکارانش معرفی کرده بود، سختگیری نکرد، انگار به او الهام شده بود.

هزاوه‌ای با اشاره به اینکه دو ماه بعد از عقدم پدر از دنیا رفت، ادامه داد: پدر در مسائل مادی و مهریه صحبت نکرد و فقط یک جمله به همسرم گفت و آن این بود «دخترم امانت حضرت زهراست، اگر امانتدار خوبی هستی، بسم‌الله».

وی با تأکید بر اینکه پدر بدون حساب و کتاب و بدون توقع به دیگران کمک می‌کرد، یادآور شد: پدر هیچ انتظاری از طرف مقابل نداشت و همیشه بدون انتظار به دیگران کمک می‌کرد و همواره به دنبال این بود که به انحاء مختلف دل دیگران را به دست بیاورد.

دختر مرحوم هزاوه‌ای با بیان اینکه پدرم مشمول لطف الهی بوده و هست، گفت: پدرم همیشه خیرخواه مردم بود و به همین علت مشمول لطف الهی بوده و هست. همیشه اگر کسی نیاز به کمک داشت هر کمکی که از دستش برمی‌آمد دریغ نمی‌کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی و یکی از پژوهشگران و اساتید مطرح دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۱۳۴۰ در خانواده‌ای مذهبی و روحانی در شهر همدان متولد شد. او پس از سال‌ها تدریس در دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۹۲ با بیماری مواجه شد و در اردیبهشت سال ۹۹ به علت بیماری درگذشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فراموش نکنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار
  • دستگیری ۲ خواهر قاتل پدر در تهران
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد